aloittelija,
harjoittelija,
sijoittamisesta kiinnostunut,
haluat kehittää itseäsi,
oppia sijoittamaan
ja toki, vaurastua :)Voit olla sijoittajana
Investime® on ratkaisu
moneen tarpeeseen!
Jo yli 25 vuotta!

 

 

kokenut sijoittaja,
rautainen ammattilainen,
salkunhoitaja,
tarjoat sijoituspalvelua,
sijoituskonsultointia,
tai hallinnoit
useita salkkuja

 


ETUSIVU REFERENSSIT ESITTELY AJANKOHTAISTA FAQ VERSIOPÄIVITYKSET PALAUTE TILAA HINNASTO YHTEYSTIEDOT

 


 


Yleistä
  Yleistä
Laitevaatimukset
Kustannukset
 
  Yleistä


Investime® on suunniteltu
 - sijoittamisesta kiinnostuneille
 - sijoittajille oman osakesalkun hallittuun seurantaan
 - institutionaalisille sijoittajille
 - sijoituspalveluyrityksille
 
Investime® on pyritty rakentamaan mahdollisimman johdonmukaisiksi, niin että sitä olisi helppo ymmärtää ja käyttää.

Kun toimit vanhan tutun periaatteen mukaisesti, osta halvalla ja myy kalliilla, tulet menestymään hienosti. Jotta tämä onnistuisi, kannattaa käyttää esimerkiksi liukuvien keskiarvojen antamia osto- ja myyntisignaaleja. Terve maalaisjärki ei ole kiellettyä tehdessäsi osto- ja myyntipäätöksiä.

Ohjelman ohjeissa sekä sivulla "Tekniset analyysit" on kerrottu mitä analyysit ovat ja miten niitä käytetään. Kokeile erilaisia vaihtoehtoja rohkeasti ja seuraa mitä tapahtuu. Luo harjoitussalkku ja tee siihen virtuaaliostoja ja -myyntejä. Investimellä voit seurata harjoitussalkun kehitystä, aivan kuin se olisi todellinen. Saat arvokasta kokemusta ennen kuin laitat varojasi todellisiin osakkeisiin.

Investime® -ohjelman käytöstä aiheutuvat kustannukset on suunniteltu jokaisen kukkarolle sopivaksi.

Sijoitusrahastoja on useita erilaisia, myös tuoton osalta. Investimellä voit seurata, mikä rahasto on tuottanut parhaiten. Vertailuajankohta on vapaasti valittavissa. Miksi tyytyisit yhden osakerahaston antamaan 10% tuottoon kun toinen rahasto samassa ajassa antaa 50% tuoton? Tulevaisuutta on tunnetusti vaikeaa ennustaa, mutta menneisyys antaa paljon vinkkejä.

Jos osakkeiden osto- ja myyntisignaaleja antavat analyysit (RSI, STO, MOM, liukuvat) ovat sinulle ennestään tuttuja, sinua ehkä kiinnostaa valita omalle seurantalistallesi vain ne arvopaperit, joita haluat seurata.

Multisignaalit antavat väreillään signaaleja, osta on vihreä, myy on punainen ja odota on musta. Mitä tarkemmin optimointi on suoritettu, sen luotettavamman tuloksen analyysit antavat.

Voit myös vapaasti valita jokaiselle salkkusi osakkeelle osto- ja myynti- sekä tappiorajaukset ja ohjelma seuraa jatkuvasti milloin antamasi raja saavutetaan. Jokaisen kurssien päivityksen jälkeen saat ilmoituksen, jos antamasi raja joko ylittyy tai alittuu.

Jos teet useita kymmeniä kauppoja vuodessa, annat arvoa varmasti myös sille, että sinun ei enää tarvitse tehdä veroilmoituksen liitettä 9 A, vaan ohjelma tekee sen puolestasi yhdellä ainoalla painikkeen painalluksella.

Investime® on jatkuvan kehittelyn alla. Tämä varmistaa sen, että myös sinä tulet pysymään ajan tasalla jatkossakin. Otamme myös vastaan ajatuksiasi ohjelman kehittämisessä.

Sijoituspalveluyritykset voivat hallinnoida helposti satoja salkkuja, luoda näyttäviä raportteja ja lähettää näitä sähköpostitse suoraan ohjelmasta.