aloittelija,
harjoittelija,
sijoittamisesta kiinnostunut,
haluat kehittää itseäsi,
oppia sijoittamaan
ja toki, vaurastua :)Voit olla sijoittajana
Investime® on ratkaisu
moneen tarpeeseen!
Jo yli 25 vuotta!

 

 

kokenut sijoittaja,
rautainen ammattilainen,
salkunhoitaja,
tarjoat sijoituspalvelua,
sijoituskonsultointia,
tai hallinnoit
useita salkkuja

 


ETUSIVU REFERENSSIT ESITTELY AJANKOHTAISTA FAQ VERSIOPÄIVITYKSET PALAUTE TILAA HINNASTO YHTEYSTIEDOT

 


 
 

 

Versiohistoria


1.1.2020 Investime SQL-versio!

Investimen vanhassa versioissa tietokannan kokoa on rajoitettu Microsoftin puolesta 1 Gigatavuun (1000 Mt). Tämä raja on saavutettu jo usein ja tietokantaa on pienennetty useaan kertaan poistamalla yli 10 vuoden vanhoista kursseista neljä päivää viikosta ja yksi päivä jätetty jäljelle.

Investimestä on saatavana nyt myös yksityishenkilöille tehty SQL Server 2019 -versio. Enää ei tarvitse huolehtia tietokannan täyttymisestä. SQL-version käyttö on yhtä helppoa kuin entisenkin Investimen, näkymä on sama kuin tähänkin saakka.

Ammattilaisille suunnatut PRO, PRO5 sekä PRO9 -versiot ovat myös SQL Server 2019 tietokannalla. Näissä ei myöskään tietokannan kokorajoitus tule heti vastaan. Tietokanta voidaan sijoittaa yrityksen palvelimelle ja siihen voi kytkeytyä rajoittamaton määrä työasemia.

PRO SQL -versiossa on useita uusia toimintoja. Sillä voidaan noutaa käytännössä minkä tahansa osakkeen, rahaston, ETF:n yms. kursseja ympäri maailman.
PRO SQL -versiossa on myös käyttöliittymä Tableau -ohjelmistoon. Tableau on maailman johtava visuaalisen analytiikan ja raportoinnin ohjelmistoalusta.

Siirtyminen kaikista aikaisemmista Investimen versioista SQL -versioon onnistuu hyvin 'Tapahtumien tuonti' -työkalun avulla. Kaikki kirjaamasi salkkutapahtumat siirretään SQL -tietokantaan muutamalla painikkeen painalluksella.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja varataksesi asennusajan. Asennus suoritetaan etänä yhdessä sinun tai yrityksenne IT-toiminnoista vastaavan henkilön kanssa.


03.05.2016 Investimen graafit & tekniset analyysit

Pitkään käyttämämme graafi -kirjasto (kuvaajat, käppyrät, piirakat jne.) ei ollut kaikkien Windows 10 -versioiden kanssa yhteensopiva. Päivitimme uuden graafi -kirjaston ja ongelmat jäivät siihen.

Samalla lisäsimme teknisten analyysien määrää tuntuvasti, nyt niitä on jo yli 30 erilaista, jokaiselle jotain.
Tiedote asiasta lähetettiin kaikille käyttäjille 03.05.2016.

Tästä päivästä alkaen on mukana myös salkun tuottokäyrä variaatioineen, tämä oli vähän aikaa hyllyllä muutostoimien vuoksi.


01.09.2015 Investimen asennus- ja päivitysmuutokset

Windows versioiden kirjavuudesta ja näiden mukanaan tuomista pienistä ongelmista johtuen uusimme Investimen asennus- ja päivityskäytännöt. Tiedote asiasta lähetettiin kaikille käyttäjille 13.08.2015.


01.04.2015 Markkinatilanne -kysely

Investimen käyttäjät voivat jakaa oman näkemyksensä sijoitusmarkkinoilla vallitsevasta tilanteesta Investime sijoittajayhteisön kesken. Oman tuntumansa voi rekisteröidä Investime ohjelmassa painamalla mielialaa osoittavaa hymiötä. Tulokset ovat nähtävissä välittömästi.


29.11.2012 > (versio 5.2.0.156)  Myynnit -osion Laske -painike

Laske -painike toimii taas normaalisti. Jos sijoittajalle ei oltu valittu ainuttakaan välittäjää, Laske -painike ei toiminut. Virhe korjattu ja kunnossa taas :)


2011  Muutamia pieniä ohjelmointivirheitä korjattu

Lisäksi tehty useita pieniä parannuksia.
Parannukset sekä ohjelmointivirheet ovat hyödyllisiä mutta eivät olennaisia.


2010 Investimen kokeiluversio

Investimeä voi kokeilla kuukauden veloituksetta.


04.02.2009 >  (versio 5.1.0.82 Investime 2007)

Rahastoyhtiöiden vertailun rahastokohtaisissa arvoissa ollut virhe korjattu.


28.01.2008 >  (versio 5.1.0.38 Investime 2007)

Useita muutoksia aikaisempaan (versio 4) verrattuna.
Osakkeiden kursseja voi seurata helpommin sillä osakelistalle voidaan valita kaikki kerralla tai yhtiön koon tai toimialan mukaan.
Rahastot voidaan valita kaikki kerralla, listoittain (osake-, yhdistelmä- jne. rahastot) tai rahastoyhtiöittäin.
Veroilmoituksen lomakkeen 9A voit tulostaa sekä vaaka- että pystymallisena.

Ja paljon muuta...


05.12.2006 >  (versio 4.50.39)

Useita pieniä muutoksia joista yksi mielenkiintoinen seuraavassa: Omien päätöksien analysointi.


04.10.2006 >  (versio 4.50)

Helsingin, Tukholman ja Kööpenhaminan pörssien yhteistyön seurauksena kaikkien kolmen pörssin osakkeiden kurssit ovat myös Investimessä.


27.03.2006 >  (versio 4.45.0.8)

Ohjelmaan on tehty useita pieniä parannuksia ja muutoksia.
Yritys- ja PRO -versioissa salkkuja voidaan yhdistää yhdeksi salkuksi.


25.11.2005, klo 16.00 >  (versio 4.44.002)

Lisäsimme Investimeen WARRANTTILASKURIN
Laskee warrantin teoreettisen hinnan ja näyttää sen joustavasti numeroina sekä graafisena kuvaajana.

Verosuunnittelu kannattaa. Anna Investimen tarkastaa salkkusi tilanne ja kertoa kuinka paljon tappioita on käyttämättä. Vielä ehdit käyttää 2002 syntyneet tappiot, vuodenvaihteen jälkeen on jo myöhäistä.
Investime kertoo kuinka paljon kannattaa realisoida tappioiden hyödyntämiseksi. Ohjelmaamme käyttävät varainhoitajat, asiakkaanne arvostavat varmasti hyvää verosuunnittelua, nyt se on helppo tehdä ja nopeasti.

Salkkuyhteenvedossa osakkeen markkina-arvoksi voi nyt valita päätöskurssin tai viimeisimmän ostotarjouksen. Jos osakkeella käydään kauppaa harvakseltaan, antaa viimeinen ostotarjous paremman kuvan salkun arvosta.

Nousijat ja laskijat -vertailussa hakusanaksi voi laittaa useita sanoja, erottele ne pilkulla.


11.07.2005, klo 13.00 >  (versio 4.42.0.10)

Kehitimme analyysin osto- ja myyntipäätösten tueksi. RSI -pohjainen Osto- ja myyntiajankohdan määrittäminen -analyysi kertoo nimensä mukaisesti osto- ja myyntiajankohdat omien valintojesi mukaisesti. Voit esimerkiksi analysoida kaikkia osakerahastoja ja katsoa milloin ne kääntävät suuntansa. Rahastoissa on varsin laaja valikoima osakkeita maailmalta ja näiden suunnan analyysimme paljastaa. Voit myös tarkentaa valitsemalla toimialarahastoja tai vaikka suoraan osakkeita. Analysoimalla näiden käyttäytymistä yhdellä analyysilla saat suunnan selville helposti.

                           UUSI TOIMINTO:                            

Seuraa maailman pörssejä!

 Tilaa kurssit Investimeen, osakkeista, rahastoista tai indekseistä,
olivat ne sitten missä päin maailmaa tahansa! 
Valittavanasi on yli 4 miljoonaa vaihtoehtoa.


07.06.2005, klo 12.15 >  (versio 4.41.0.3)

Osakkeiden jakautumiset, esim. Kone Corporation B --> KONE Oyj ja Cargotec Oyj on kirjattava Investimeen vain tällä versiolla tai tätä uudemmalla. Vaihdosta on esimerkkisivu täällä. Tuottolaskenta ja salkun tuottokäyrä lasketaan oikein, vaikka vanhalla ja uudella Koneella sekä Cargotecillä on samat hankintapäivämäärät.

Jos pääomaa lisätään tai sitä vähennetään, salkun kehitystä kuvaavaa käyrää ei voida enää piirtää "oikein". Jos halutaan saada todellinen tuottokäyrä, on kehitys jaettava pääoman muutosten mukaisesti. Käyrä on piirrettävä jokaisesta jaksosta erikseen. Siksi onkin suotavaa, ettei Investimessä salkun tilille tehdä turhia panoja tai nostoja. Paras tilanne on silloin, kun aloituspääoman jälkeen ei ole tehty muutoksia pääomaan.

Tästä versiosta alkaen tuottokäyrän voi piirtää kahdella eri tavalla, suhteellinen tuottokäyrä, jossa kaikki tapahtumat piirretään samalle viivalle ja pääomamuutokset suhteutetaan käyrään. Suurilla pääoman muutoksilla ei käyrä vastaa juurikaan todellisuutta. Pienillä muutoksilla ei ole juurikaan vaikutusta.

Toinen tapa tutkia salkun kehitystä, on katsella sitä jaksoittain. Jokaisen pääoman muutoksen jälkeen salkussa on uusi tilanne ja jokaisella jaksolla on "oma elämänsä". Jos muutoksia on paljon, on jaksoittain tarkasteleminen hankalaa. Jos pääomassa on tapahtunut vain vähän muutoksia, on tämä tapa tarkastella salkun kehitystä paras mahdollinen.  


29.03.2005, klo 9.00 >  Uudistuksia...

Osinkojen ennakonpidätys on valmiina. Voit valita pidätetäänkö osingosta vero ja määrätä itse ennakonpidätyksen prosentin. 


Tuottolaskentaan on tehty parannuksia sekä salkun kehitystä kuvaavan käyrän laskeminen on saatu huomattavasti nopeammaksi kuin aikaisemmin. Käyrän piirtäminen kestää nyt vain muutamia sekunteja. Tämän mahdollisti erillinen tietokantaan lisätty laskentataulukko joka täytetään tarvittaessa. 


29.09.2004, klo 9.57 >  (versio 4.32.0.6)

Ohjelmaan tehty useita parannuksia.

Koska varmuuskopioiden ottaminen laiminlyödään liian usein, teimme pienen lisäyksen.
Varmuuskopiointi on nyt automaattinen. Kopiointi tapahtuu joko kerran viikossa tai kerran kuukaudessa. Investime ottaa varmuuskopion salkuista ja asetuksista ohjelman käyttäjän huomaamatta ja tallettaa sen Investimen kansiossa olevaan Varmuuskopio -kansioon. Jatkossa ohjelma tulee poistamaan kopioita vanhimmasta päästä ja pitää tallessa esimerkiksi 10 viimeisintä varmuuskopiota. Varmuuskopioautomatiikan voi myös kytkeä pois päältä.

Salkun tuottokäyrän laskentakaavaa on tarkennettu. Tuottokäyrässä verrataan salkun päivittäistä tilannetta lähtötilanteeseen. Pääoman muutokset on sisällytetty käyrään laskennallisesti ja sen pitäisi antaa mahdollisimman totuudenmukainen tulos.

Investimen käyttäjien oikeuksia voit rajoittaa/sallia nyt laajemmin. Voit itse määritellä 10 erilaista tasoa, jolla jokaisessa on omat rajoitukset. Taso 1 voi päästä katsomaan salkkuyhteenvetoa, mutta taso 3 ei pysty siihen. Lue lisää.

Muistithan, että voit luvallisesti asentaa Investimen kahteen koneeseen, työkone ja kotikone tai kotikone ja kannettava, miten vain. Kolmanteen asennukseen ei kursseja enää voi noutaa ilman uutta lisenssiä. Jos tarvitset enemmän koneita kuin kaksi, ota yhteyttä, asioista voidaan aina neuvotella :)


09.09.2004, klo 11.09 >  (versio 4.31.41)

Siirryttäessä listalta toiselle, valittu osake pysyy valittuna eri analyysi-ikkunoissa.
Ohjelmaan tehty useita pieniä fiksauksia.


28.05.2004, klo 13.00 >  (versio 4.31.22)

"Salkun kehitys" laitettu uusiksi. Ikkunassa on enää vain yksi vaihtoehto, salkun tuottoindeksi (=tuottoprosentti). 

Tuottoindeksi laskee kaikki ostot, myynnit, osingot ja kulut. Siinä huomioidaan myös salkkuun lisätty ja siitä poistettu pääoma. 

Tuottoindeksiin voit myös valita vertailuindeksiksi minkä tahansa luettelosta löytyvän indeksin. Muistathan myös, että voit tehdä helposti indeksejä itsekin.


14.05.2004, klo 10.00 >  (versio 4.31.17)

Käyttäjän tekemät Split -kirjaukset, virhe ohjelmassa korjattu. 
Kurssit ja analyysit -ikkunaan luettelon yläpuolelle helpottavat aika-painikkeet 1 kk - 10 v.


27.04.2004, klo 10.30 >  (versio 4.31.14)

Useita parannuksia:

  • Raportit voit nyt viedä toisiin ohjelmiin vaivatta
    Raportin esikatselussa on painike, josta vienti tehdään. Valitse mm. PDF, CSV, RPT, DIF, Excel (eri versioita), HTML, DHTML, Lotus, Ms Access, FoxPro, TXT, Wordiin ja niin edelleen.
  • Salkkuja voit siirtää salkkuryhmästä toiseen
  • "Pikakäyrä" -ikkunassa tuotto%, sekä lisää 5 ja 10 vuoden painikkeet.
  • Omiin listoihin osakkeiden vienti helpommin, leikkaa ja liitä tai Kurssit ja analyysit -ikkunasta vedä ja pudota

27.04.2004, klo 10.30 >  (versio 4.31.8)

Veroliitteen 9A - ikkunassa veron määräytymislaskenta, lisätty hankintameno-olettaman käyttömahdollisuus. Ohjelman käyttäjä voi suorittaa laskennan hankintameno-olettamaa käyttäen tai ilman sitä. Ohjelma laskee hankintameno-olettamaa käytettäessä aina sijoittajalle edullisimman vaihtoehdon.

Osingot - ikkunassa voi nyt tarvittaessa tulostaa taulukon myös paperille.

"Testerin" toimintaa yksinkertaistettu sekä lisätty muutamia uusia ja helpottavia ominaisuuksia.


14.04.2004

Versiossa 4.31.005 on useita muutoksia.

Aivan ensimmäiseksi:
Ota varmuuskopio Investimen omalla varmuuskopiotoiminnolla! Osa muutoksista on suuria, joten varmistus ole lainkaan pahaksi.

SQL-palvelimen salasana vaihtuu, tietoturvan vuoksi. Tämän päivityksen jälkeen salasana on sama kuin Investimen sopimuksen salasana. Salasanaa voit jatkossa vaihtaa, jos näet sen tarpeelliseksi. Muista kuitenkin laittaa aina entinen salasana muistiin, sillä uutta salasanaa ei voi antaa, jos entistä salasanaa ei anneta ensin.

Huoltoajot ovat olleet ongelmallisia tähän saakka. Toivottavasti uuden version myötä nämäkin toimivat paremmin. Uudet huoltoajot eivät enää toimi tätä vanhemmissa versioissa. Kurssien päivitys-ikkunassa on kohta mistä voit valita sallitko huoltoajoja vai et. Samalla saat esille listan, missä näytetään mitkä huoltoajot ovat onnistuneet.

HUOM: Palomuuri saattaa yrittää estää huolto-ohjelman ajamisen. Huolto-ohjelman nimi on "E0022.exe" siten, että numero suurenee. Jos palomuurisi ilmoittaa tällaisesta, salli sen ajo.

Tervetuloa -ikkunassa on salkun tuottoa kuvaava piirakka (Tuottoaste). Aikaväli 1, 2 tai 3 kuukautta tai valinnan mukaan. Tuottoaste näyttää salkun tilanteen verrattuna esimerkiksi kuukauden takaiseen. Mitä vihreämpi piirakka sen parempi tuotto. Jos piirakan vallitsevana värinä on punainen ja mitä tummemman punainen, on syytä tehdä jotain. 

Splittaukset hoidetaan nyt hallitummin kuin aikaisemmin.
Ilmoitus splittauksista tulee samalla tavalla kuin osingoista. Taulukko, jossa näytetään missä salkuissa on splitattavia osakkeita ja myös määrä ennen ja jälkeen splitin. Voit hyväksyä tai hylätä kaikki kerralla tai rivi kerrallaan. Jos hyväksyt kaikki, split -korjaukset kirjataan salkkuihin. Jos hylkäät, korjausta ei tehdä, eikä ehdotusta tule toista kertaa. Jos et valitse kumpaakaan, saat uuden ehdotuksen seuraavalla kerralla. Toiminto auttaa silloin jos et ole vielä kirjannut kaikkia ostoja tai myyntejä salkkuusi. Kirjaa ne ensin ja aja sitten vasta split -korjausajo.


02.04.2004

Joissakin järjestelmissä (mm. XP) on Investime hidastunut merkittävästi. Kurssien päivitys saattaa kestää todella kauan ja ohjelma käynnistyy tuskallisen hitaasti. Ongelma ratkeaa ajamalla SQL-palvelimelle päivityksen. Viimeisin päivitys on Sp4.

Suosittelemme SQL-palvelimen päivitystä. Kuitenkin ennen sitä lue ohjeet huolellisesti. Investime on päivitettävä ennen SQL-päivitystä versioon 4.31. Joissakin järjestelmissä päivitys kysyy SQL-palvelimen salasanaa ja sitä sinulla ei luultavasti ole. 


19.01.2004

Salkkuyhteenvedossa on "Tilanne ajalta" jälleen toimintakunnossa.
Nyt se näyttää salkun tilanteen halutulta päivältä ja osaa ottaa splitit huomioon.
Yhteenvedossa näkyy valitun päivämäärän mukainen todellinen kappalemäärä ja sen päivän markkinahinta splitit huomioiden.
Esimerkkinä Nokia, jota on splitattu useasti. Jos salkussasi on tällä hetkellä 64 000 osaketta ja haluat tilanteen päivältä 01.02.1995 niin salkkuyhteenveto näyttää, että salkussa on silloin ollut 1000 osaketta (edellyttäen, että ostoja ja myyntejä ei ole tehty). Samalla markkinahinta on saman päivän markkinahinta, ilman splittauksia.


07.10.2003

Investimen versiossa oli virhe, joka tuli esiin tapahtumia kirjatessa.
Arvopaperin tunnus ja nimi eivät tulleet oikein, molemmista tuli vain osia. Salkkuyhteenveto antoi virheilmoituksen, että paperia ei löydy. Virhe on korjattu versiosta 4.20.250 alkaen

Jos salkussasi on virheellisesti kirjattuja arvopapereita, korjaa tilanne perumalla nämä kirjaukset ja syöttämällä ne uudelleen.

-----------------

Ohjelmaa on jälleen kehitetty lisää, mm. Nousijat ja laskijat ikkunaan on lisätty toiminto, jolla voi seuloa oman mielensä mukaan osakkeita tai rahastoja, jotka ovat nousseet parhaiten tietyillä ajanjaksoilla. Kun avaat ko. ikkunan, paina sen ikkunan Asetukset -painiketta. Kokeile, miten se käytännössä toimii, ohjetta ei vielä ole kirjoitettu.


15.05.2003

Osakkeiden kirjauksessa voidaan valita pankkitili, miltä osakkeet maksetaan. Ohjelma käytti automaattisesti oletustiliä, vaikka käyttäjä olisi valinnut muunkin tilin. Korjattu.

Analyyseihin Relative Strength Index (RSI) ja Momentti (MOM) lisätty toinen liukuva keskiarvo.

Lisätty toiminto, jolla voit ennakoida seuraavaa päivää. Jos oletat että on tulossa nousupäivä, liikauta ennakoinnin viisaria pykälä oikealle, niin näet miten analyysit käyttäytyvät. Viisari vasemmalle = laskupäivä. Asteikossa on 15%:n liikkumavara ylös että alas.
Ennakointi löytyy ikkunasta Kurssit ja analyysit, Asetukset ja sieltä välilehti Ennakointi. Valitse ajanjaksoksi vaikka yksi kuukausi ja kokeile, niin näet miten se toimii. Ennakointi lisää kurssijakson loppuun päivän X johon oletetut arvot tulevat.
Kun valitset uuden osakkeen, lisätty päivä X poistuu.


07.05.3003

Versionumeroa on kasvatettu. Ne, kenellä on versio 4.0 asentavat ensiksi version 4.10.
Tämän jälkeen ja jatkossa päivitykset noudetaan vain oikean puoleisesta laatikosta, joka päivittää viimeisimpään versioon. Oikean puoleinen päivitys tekee asennukset kysymättä entisen päälle, joten asennus on helpompaa.

HUOM!  Rahastoannista saatujen osakkeiden kirjausmekanismia on muutettu.
Ne, joilla on rahastoannista saatuna UPM:ää ja Marimekkoa salkuissa ja olette päivittänyt uudemman version, tarkastakaa, onko kappalemäärät oikein. Ellei lukumäärä ole oikein, kirjauksen voi perua ja suorittaa sen uudelleen.


23.04.2003

Tapahtumien tuonti tiedostosta, pyöristysvirhe ja splitti korjattu.
Tervetuloa -ikkunan ilmoitus korjattu, ei kirjannut muistiin salkun aikaisempaa tilannetta.
Hexin ulkopuolisten paperien kirjauksissa tehty korjaus, näyttää nyt arvot 6 desimaalin tarkkuudella.
Muutamia pienempiä korjauksia tehty.


14.04.2003

Veroliite 9A - ikkunassa pääomaveron laskennassa havaittu selvä virhe. Luvut olivat turhan suuria. Virhe on korjattu.
P&F, pieni kosmeettinen korjaus.
Analyysien osakekohtaiset arvot, selkeytetty.
Salkun huolto - ikkunassa splittaus, korjattu.
Pääoman lisäys ja vähentäminen, lisätty toiminto, jolla voidaan poistaa myös ohjelman lisäämä pääoma.
Varmuuskopion palautus korjattu. Tietyillä asetuksilla palautus ei onnistunut.


03.04.2003

Useita pieniä ja yksi vähän suurempi korjaus tehty.
Lisätty salkkuyhteenvetoon toiminto, jolla saadaan salkun tilanne halutulta päivältä.
Osinkojen käsin kirjauksessa maksupäiväksi tuli virheellisesti yhtiökokouspäivä. Korjattu on, nyt tulee päivämääräksi valittu maksupäivä. Kirjatessasi osinkoja, ota huomioon seuraava: Jos maksupäivä on suurempi kuin tämä päivä, ei tapahtuma näy päiväkirjassa ennen kuin maksupäivämäärä on saavutettu.

Ilmoituksia mahdollisista havaituista toimintahäiriöistä otetaan edelleen mielellään vastaan.


25.03.2003

Osinkojen kirjaukset tehdään nyt automaattisesti tai käsin.
Ohjelma tarkastaa kurssien päivityksen jälkeen, onko osinkoa tulossa. Jos on, kysytään käyttäjältä, kirjataanko osinko. Jos vastataan kyllä, osinko kirjataan. Jos vastataan peruuta, kirjaus ohitetaan, mutta kysytään seuraavalla kerralla. Jos vastataan ei, osinkoa ei enää kirjata automaattisesti.

Osingoissa on huomioitava, että osingon irtoamispäivä on eri kuin maksupäivä. Maksupäivä on yleensä ainakin viikon irtoamisen jälkeen, joten se ei näy päiväkirjassa ellet muuta päiväystä eteenpäin. Päiväkirja näyttää oletuksena vain koneen päivämäärään saakka. Hätäinen oletus on, että osinkoa ei kirjattu, kun sitä ei näy missään. 

Uusi pikku ikkuna on lisätty, tulee kehittymään siitä vielä, mutta on jo toimintakunnossa.
  - helpottaa muutosprosentin laskemista
  - montako erää voidaan ostaa tietyllä summalla
  - millä hinnalla voi myydä, että on ainakin omillaan

Tämä löytyy valikosta Tiedosto ja Laskutoimituksia. Selityksiä ei sen kummemmin siinä ole, joten kokeilemaan miten se toimii.


14.03.2003

 - 'Analyysimuistiot' on muokattu uusiksi.
 - Hexin ulkopuolisten arvopapereiden lisäykset löytyvät nyt valikon Markkinainformaatio alta.
 - Varmuuskopion ottaminen on korjattu
 - Salkkuindeksin laskenta on testattu
 - koko joukko pienempiä muutoksia tehty


04.03.2003

Salkkuindeksin laskentaa tarkastetaan vielä.
Salkun kehitystä kuvaava käyrä ei välttämättä anna oikeaa tulosta, tarkastetaan.

Varmuuskopion ottaminen ja palautus lisätty ja testattu.


03.03.2003

Kurssit ja analyysit, liukuvan keskiarvon päivien suurentaminen/pienentäminen painikkeilla.
Jäi tietyissä tilanteissa luuppiin. Korjattu.


28.02.2003

Sijoituskonsultointitapahtumien nouto onnistuu.
Samoin toimeksiannot asiakkaan koneelta testattu.


27.02.2003

Korjattu useita kohtia.
Lisätty Tervetuloa -ikkuna, joka kertoo salkun tilanteen ja tuoton edellisestä kerrasta.


10.02.2003

Lisätty toiminto, joka korjaa/muokkaa kurssitietokantaa.
Korjaukset tapahtuvat samalla kun päivitetään uudet kurssit.