aloittelija,
harjoittelija,
sijoittamisesta kiinnostunut,
haluat kehittää itseäsi,
oppia sijoittamaan
ja toki, vaurastua :)Voit olla sijoittajana
Investime® on ratkaisu
moneen tarpeeseen!
Jo yli 25 vuotta!

 

 

kokenut sijoittaja,
rautainen ammattilainen,
salkunhoitaja,
tarjoat sijoituspalvelua,
sijoituskonsultointia,
tai hallinnoit
useita salkkuja

 


ETUSIVU REFERENSSIT ESITTELY AJANKOHTAISTA FAQ VERSIOPÄIVITYKSET PALAUTE TILAA HINNASTO YHTEYSTIEDOT

 


 


REFERENSSIT - SUOSITUKSIA KÄYTTÄJILTÄ

Oletko Investimen käyttäjä?       Anna palautetta ohjelman käytöstä, lähetä oma palautteesi tästäOlen harrastanut sijoittamista runsaat 40 vuotta. 1995 tutustuin Investime ohjelmaan ja olen sitä siitä lähtien käyttänyt perhepiirin salkkujen hallintaan, analysointiin ja raportointiin sekä kurssitietojen muokkaamiseen muihin osakeanalyysi- ja kaupankäyntiohjelmiin.
 
Vuosien varrella useampiakin salkunhallintaohjelmia on tullut tutuiksi mutta Investime on säilyttänyt asemansa moninaisten ominaisuuksiensa ansiosta jokapäiväisenä perustyökalunani, ensisijaisesti OMX osakkeille.
 
Voin suositella Investime ohjelmaa salkunhallinnan perustyökaluksi niin aloittajille kuin konkareillekin. Ohjelman kehittäjä Juha Rautio ansaitsee myös kiitokset hyvästä ohjelman ylläpidosta.
 
Aarne J. Valkama
Espanja
 

Olemme Tampereella toimiva sijoituspalveluyritys.

Investime on meille korvaamaton ja tärkein työkalu käytännön toimivuuden kannalta. Se toimii yrityksessämme käytännössä pääasiakasrekisterinämme, löydämme sieltä helposti asiakkaidemme yhteystiedot, kirjaamme päivittäiset kaupat, näemme lähes reaaliaikaiset salkkujen markkina-arvot, seuraamme asiakasvirran kasvua, jne. Tämän lisäksi Investime tuottaa meille kaikki
tarvittavat raportit kuten salkkuraportit ja 9A:n.

Avun tarpeessa apu on järjestynyt aina saman tien ja tarvittaessa Investimeen on järjestynyt myös tarpeisiimme vastaavia
lisäominaisuuksia käden käänteessä. Palvelu pelaa loistavasti!  

Olemme käyttäneet Investimeä jo vuodesta 1997. Tyytyväinen käyttäjä jo 15 vuotta! Suosittelemme Investimeä sen monipuolisine
ominaisuuksineen kaikille sijoitustoiminnan kanssa tekemisissä oleville yrityksille ja yhteisöille.

www.optium.fi
 Vuosi taisi olla 1998 jolloin Helsingissä Sijoitusmessuilla törmäsin Investime-ohjelmaan. Oli tullut ajankohtaiseksi hankkia joku arvopaperiohjelma yhdistyksellemme kun ostimme ja myimme sen verran osakkeita että manuaalinen hallinta oli käynyt melkein ylivoimaiseksi. Ja vielä uusi valuutta, euro, oli tulossa muuttamaan osakekauppaa.

Ostopäätös tehtiin ja ohjelma toimitettiin. Kesti hetken ennen kuin kaikki vanhatkin paperit oli syötetty järjestelmään - olipa ne sitten pörssinoteerattuja tai ei. Vuosien aikana on tuhansia tapahtumia tallentunut järjestelmään. Ohjelma onnistui pitämään markat ja eurot erossa toisistaan kun kaupat tehtiin euroissa mutta maksut edelleen markoissa.

Verottajalle tai omaksi iloksi saa laskelmia ja raportteja helposti tulostettua paperille tai siirrettyä vaikka laskentaohjelmaan – ja tietenkin eriteltynä ostoeriin olipa erä sitten pieni tai tosi iso.

Apua ja vastauksia on saatu nopeasti ja asiantuntevasti ne harvat kerrat kun ongelmia tai kysymyksiä on ilmennyt.

Pyörität yhden tai useamman, pienen tai vähän isommankin salkun niin Investime-ohjelmaan kannattaa tutustua.

Gunilla Johansson, kirjanpitäjä, Helsinki
 


Olen käyttänyt Investimeä jo noin 15 vuotta. Mielestäni ohjelma on helppokäyttöinen ja selkeä ja toiminnoiltaan varsin monipuolinen.

On luonnollista, että kaikissa ohjelmissa voi joskus tulla toimintahäiriöitä, joista käyttäjä ei omin eväin selviä mitenkään.
Tällöin on apua saatava varsin pian. Itse olen vuosien varrella asioinut Juhan kanssa sähköpostitse muutaman kerran ja kahdesti olen saanut apua myös siten, että Juha on ottanut etäyhteyden koneeseeni.

KAIKISSA TAPAUKSISSA olen saanut avun todella nopeasti ja ongelmiin on löytynyt ratkaisu.
Itse pidän erittäin tärkeänä, että alalla, josta asiakkaalla ei ole asiantuntemusta, huolto ja palvelu pelaavat ja tämä puoli ansaitsee Investimessä suuret kiitokset.

Antti Sarjamo, Nurmijärvi
 


Jostakin syystä vanha tietokoneeni rupesi temppuilemaan ja siinä samalla mm. Investime lakkasi toimimasta. Yritin itse ratkaista tuota ongelmaa onnistumatta siinä. Lähetin sähköpostilla kyselyn mitä voisin tehdä. Vastaus tulikin todella nopeasti huolimatta monen tunnin aikaerosta asuinmaahani. Neuvoista huolimatta en saanut ohjelmaa toimimaan mutta ei huolta. Investimen Juha tuli etänä koneelleni ja eikä aikaakaan kun ohjelma toimi. Kerta kaikkiaan mahtava ja nopea tuki. Ei voi sanoa muuta kuin 10+ tuelle ja itse ohjelmalle.

nimimerkki China
 

Olen käyttänyt Investime ohjelmaa jo lähes 15 vuotta. Investimeen olen erittäin tyytyväinen. Olen pitänyt sillä omia ja vähän muidenkin salkkuja ajan tasalla.
 
Investimen vuosittaisen palvelumaksun olen saanut moninkertaisesti takaisin vinkeillä, joita ohjelma on antanut osto- ja myyntiajankohdissa. Olen säästänyt selvää rahaa ostamalla parempaan aikaan kuin mitä olisin tehnyt ilman ohjelmaa.

Jos jotakin arveluttaa vuosittainen käyttömaksu, kannattaa muistaa, että jopa ainoastaan yhdellä onnistuneella kaupalla saatat maksaa Investimen käytön vuosiksi eteenpäin!
 
Ohjelma on myös opettanut sijoittamista ja jatkossa aion seurata entistä tarkemmin ohjelman antamia vinkkejä myyntiajankohdista. Tunnetusti ostaminen on kyllä helppoa, myyminen sitä vastoin paljon vaikeampaa.
 
Olen erittäin tyytyväinen ohjelman käyttäjä ja voin varauksetta suositella Investimeä niin kokeneille kuin aloitteleville sijoittajille.
 
Mahdollisissa ongelmatilanteissa puhelimella olen saanut heti ystävällistä ja asiantuntevaa apua. Myös helposti muodostettava etäyhteys on ollut käytettävissä.

Jorma Viitala, Ylihärmä


Monivuotisena osakesijoittajana voin todeta, että allekirjoittaneella ei ole muuta kuin myönteistä sanottavaa, sillä tällaista hallintaohjelmaa tarvitaan jo verotuksellisesti sen takia, ettei tarvitse tehdä käsin moninaisista kaupinnoista. Sitä paitsi vuosimaksu on verotuksessa vähennyskelpoinen.

Jos kerran on kiinnostunut talouselämästä ja omista sijoituksista, siihen auttaa nimenomaan juuri tällainen, mielestäni liiankin runsas, erilaisia analyysejä sisältävä hallintaohjelma. Mutta onpahan sitten jokaiselle jotain, Point & Figuresta lähtien.

Olen nyt käyttänyt RSI- analyysiä. Itse kukin voi valita joko pitkällä tai lyhyellä  aikavälillä painotustekijöitä, joilla saa haluamansa käppyröitten leikkauspinnat.

Voin seurata sijoitukseni kehitystä haluamaani indeksiin. Loppuvuoden kaupat on helpompi suunnitella. Kaikesta on mahdollisuus printata, jos tarve vaatii.

Tässä joitakin esimerkkejä hallintaohjelmasta vaativimmillekin käyttäjille. Ja voihan sitä kokeilla itse kukin jo pelkästään silkasta uteliaisuudesta. En usko, että tulee pettymyksiä, sillä ohjelmasta löytyy riittämiin vaativimmillekin sijoittajille teknillisiä analyysejä- ja simulointiohjelmia.

Lopuksi on todennettava vielä yksi olennainen asia. Se on etäyhteysohjelma, jolla ohjelman tuottaja ottaa yhteyden pyydettäessä ja korjaa pyyteettä käyttäjän omalla päätteellä olevan hallintaohjelman, kun itse on, vaikka esimerkiksi, jollain tavalla onnistunut tuhoamaan ohjelman tietokannan, vaihtaessaan toiselle kovalevylle. Omat tietokannat kannattaa tietenkin kopioida ulkoiselle kovalevylle. No, tämähän on selvä asia, mutta tulihan kerrottua.

Nimimerkillä R.L Espoosta


Olen käyttänyt Investimeä noin 15 vuotta.

Ohjelma on erinomainen apuväline joka sopii niin piensijoittajalle kuin laajempaakin sijoitustoimintaa harjoittavalle. Eniten pidän sen käytön helppoudesta selkeydestä.

Voin päivittää kaikki kurssit parilla klikkauksella, yhtä helposti saan kaikki tarvitsemani ja haluamani raportit ja tulosteet. Tuntuu, että sieltä löytyy melkein mitä tahansa. Hyvä ja edullinen väline vaikka pelkkään sijoitusten kirjanpitoon, olen aina ajan tasalla.  Enkä ole käyttänyt kuin murto-osaa kaikista ohjelman sisältämistä ominaisuuksista.

Uskallan kyllä suositella kenelle vaan.

Eero Kalliokoski, Pirkkala


Sijoittamisen siirtyessä vähitellen nettiaikaan 90-luvun puolivälin jälkeen aloin etsiä sitä hyödyntävää hyvää salkunhallintaohjelmaa.

Vuoden -96 sijoitusmessuilla tapasin Juha Raution esittelemässä Investimeä. Hänen ohjelmaesittelynsä jälkeen totesin etsimäni löytyneen. Sopimus tehtiin saman tien ja nyt olen piensijoittajana ollut 16 vuotta ohjelman tyytyväinen käyttäjä. Pyöritän omaa ja muutamaa sukulaisen salkkua.

Ohjelma on toiminut hyvin ja sitä on päivitetty tarpeen mukaan vuosien saatossa. Samoin tuki Juhalta niin puhelimitse kuin sähköpostilla.

Ohjelma sopii erinomaisesti piensijoittajalle. Pienellä vaivalla hoituu salkkujen hallinta, analysointi ja tiedot verottajalle.

Nimimerkillä O.P Helsingistä


Yksityiselle sijoittajalle Investime on erinomainen apuväline. Sillä saa kaikki sijoitukset yhteen paikkaan ja esimerkiksi verottajalle kattavat tulostukset. Sen avulla pysyy sijoitusten osalta ajan tasalla, vaikka käyttäisi eri palveluntarjoajia
osakkeiden, bondien yms. hankintaan.

Analyysien, vertailujen yms. tekeminen on tällä helppoa. Siitä löytyy kaikki ajantasainen markkinatieto ja oman salkun tuottohistoria on helposti saatavilla ja verrattavissa esimerkiksi erilaisiin indeksikehityksiin.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa puhelimella saa heti ystävällistä ja asiantuntevaa apua. Voin lämpimästi suositella!

Jukka Koskela, Helsinki


Olen ollut Investime -salkunhallintaohjelman käyttäjä jo vuosia ennen Suomen siirtymistä euro aikaan. Mielestäni ohjelman tärkein hyöty on ollut siinä, että se on helpottanut merkittävästi veroilmoituksen täyttämistä, erityisesti vuosina, jolloin on ollut paljon omaisuustapahtumia. Salkun hallintaan ohjelma tarjoaa monipuolisia välineitä.

Menneinä aikoina ohjelma kattoi myös ainakin pohjoismaiset pörssit, mutta sittemmin palvelu lopetettiin, valitettavasti. Luulen, että yhä useammat sijoittajat hajauttavat varojaan myös Skandinavian maihin, joten palvelulle voisi olla kysyntää, ehkä jopa lisämaksullisena.

Onni Malinen, Espoo 


Olen käyttänyt Investime ohjelmaa varmaankin toistakymmentä vuotta. Hoidan sillä omaa ja vaimoni salkkua. Paras hyöty ohjelmasta on minulle ollut veroilmoituksen 9a-liitteen tekeminen. Se käy ohjelmalla näppärästi.

Vaihdoin muutama vuosi sitten pankkia. Kun arvo-osuustilin tiedot siirrettiin uuteen  pankkiin, ei osakkeiden hankintatiedot siirtyneetkään. Onneksi minulla oli nämä tiedot Investimessä, joten asia ei tullut ylipääsemättömäksi ongelmaksi.

Jorma, Hanko


Investime on erinomainen työväline salkunhallintaan. Sen avulla saa pienellä työllä elintärkeää tietoa sijoitusten tuoton parantamiseen.

Erkki Hyväri, Raahe
 


Olen käyttänyt Investimeä useita vuosia. Se on helppokäyttöinen ja apua saa jos apua tarvitsee. Olen tyytyväinen ohjelmaan.

Jarl Nordin, Helsinki
 


Olen tyytyväinen investimen käyttäjä vuodesta 1997, sen tekniset analyysit ovat hyvät ja selkeät, ja muutenkin asiat pysyvät järjestyksessä. Ongelmatilanteissa Juha auttaa mielellään. Voin suositella tätä ohjelmaa kaikille

Reijo Lyytikäinen
Pärnu
 


Oletko Investimen käyttäjä?

Anna palautetta ohjelman käytöstä, lähetä oma tarinasi tästä